top of page
vit Office

INNOVATIONSKRAFT

IT-tjänster och

erbjudanden

Brett tjänsteregister

Vi har samarbetsförmågan, innovationskraften och kompetensen för att ta dig och din verksamhet framåt. TM Solutions kan erbjuda ett brett tjänsteregister och genom ett starkt partnerskap med oss får ni möjlighet att maximera era IT-investeringar. Genom ett avtal med oss har er verksamhet alltid en kontaktperson och tillgång till vår servicedesk.

IT Consulting

IT-infrastruktur

Att rätt kompetens ska dyka upp vid rätt tillfälle kräver fingertoppskänsla. Där kommer TM Solutions in i bilden – vi jobbar mot framtidens verksamhet tillsammans med er.

modern Office

Microsoft 365

Office365 är en framtidssäker och kostnadseffektiv molntjänst – ni betalar helt enkelt för vad er verksamhet behöver och slipper samtidigt oro över nedtid för kritiska funktioner.

Hard Drive Backup

Backup Microsoft 365

Säkra upp din data som lagras inom ramarna för Office 365. Oavsett om det handlar om Exchange, Sharepoint eller OneDrive

Bubbles

Backup

Säker och enkel säkerhetskopiering. Både fysiska och virtuella servrar kan enkelt skyddas till en enkel månadskostnad utan behov av investeringar eller eget arbete med kontroller och uppföljningar.

bottom of page