top of page
Berg i moln

SKALBART OCH MODERNT

VPS med lagring i Sverige

 

Med TM Solutions molntjänster för servrar och lagring betalar du för din användning och kan skala upp eller ner när behov uppstår. Du får full kontroll på din VPS och vi garanterar hög prestanda
och säkerhet.

Experter på VPS
 

TM Solutions har lång erfarenhet av virtualisering inom IT-drift och IT-infrastruktur och vi har dessutom kontroll över två datacenter där vi själva ligger bakom hela infrastrukturen. Det innebär att all nödvändig kunskap och expertis finns inom bolaget. När det kommer till VPS skapar vi skalbara lösningar på moderna plattformar som är redo att möta den framtid som er verksamhet kräver.

  • Kostnadseffektivt med VPS – ni undviker tunga investeringar.

  • Slipp underhåll och utbyte av hårdvara.

  • Anslut befintlig hårdvara till TM Solutions för smidig övergång till molnet.

  • Rådgivning av experter för ett strategiskt partnerskap.

  • Dokumenterad kundnöjdhet inom IT-infrastruktur och IT-drift.
     

Hög prestanda på VPS med SSD-lagring
 

Våra virtuella servrar kommer med inbyggda skydd mot hårdvarufel som minimerar risken för olämplig nedtid och genom SSD-lagring skapar vi en hög prestanda. En VPS skapas genom att partitionera en fysisk server och därmed blir anpassningsmöjligheterna stora. Din IT-miljö kan helt enkelt växa i takt med att din verksamhet. Det gör att virtuella servrar passar alla olika typer av verksamheter.

 

Undvik tunga investeringar med en VPS
 

Att välja molnbaserade lösningar innebär även en hög kostnadseffektivitet. Att administrera en egen serverhall äter ofta upp en stor del av IT-budgeten. Du slipper underhåll och utbyte av hårdvara, men genom att hyra VPS betalar du helt enkelt för det du utnyttjar oavsett hur stor eller liten din verksamhet är.

Har du redan investerat i hårdvara som verksamheten börjat växa ur? Inga problem. Befintliga miljöer kan anslutas till TM Solutions, resurser kan då överföras mellan systemen. På så vis kan du skala upp dina virtuella resurser samtidigt som du utnyttjar din fysiska IT-miljö. Då kan ni enkelt välja att lämna den fysiska servermiljön vid rätt tillfälle utan att det påverkar verksamheten.


Säkerhet, rådgivning och back up


TM Solutions strävar alltid efter att skapa kundnöjdhet när vi tar en roll som strategisk partner. Då kan vi jobba proaktivt med hela er IT-miljö och på så vis effektivisera processer och minska kostnader för IT. Här kommer även säkerhetsaspekten in och det gäller även för uppsättning av en VPS. Där har vi expertisen som krävs oavsett om det handlar om tekniska lösningar eller den bakomliggande kunskapen.

Självklart erbjuder TM Solutions sofistikerade lösningar för backup. Regeln 3-2-1 anger att du måste behålla tre kopior av dina data, lagrade på två typer av media, med en kopia på annan plats. Det är enkelt med TM Solutions Veeam Cloud Connect.

Du bestämmer själv hur ofta backuper ska tas och hur länge de ska sparas och all data lagras krypterat i våra säkra och moderna datacenter och replikeras dessutom till två olika hallar för extra säkerhet.

bottom of page